DANI'S CORNER NIEUWEGEIN

DANI'S CORNER NIEUWEGEIN Dani's Corner de enige echte!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2820 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dani's Corner Nieuwegein. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 1:09 Voor de eerste keer hier besteld. Echt een aanrader! Het eten was heerlijk warm bij aankomst en alles was erg smakelijk, mijn complimenten. Bezorgtijd kan wat lang zijn, maar dat werd al van tevoren aangegeven. De roti rol bestellen we zeker vaker!
12 aug 2022 om 21:25 Was weer heerlijk maar wel ff duurder geworden maar ja das alles. Had wel meer kip op broodje gemogen. Minder dan gewent. Maar smaak was zeer goed.
11 aug 2022 om 19:31 Zeer lekker weer, vooral de bakkeljauw die ik voor het eerst had
10 aug 2022 om 19:46 Rotirol was lekker! Bezorging van meer dan een uur is wat lang voor een doordeweekse dag, maar dit werd van tevoren wel aangegeven dus uiteindelijk netjes op tijd bezorgd door een zeer vriendelijke jongeman.
9 aug 2022 om 18:25 Weer prima eten ,
8 aug 2022 om 20:00 Echt absolute supertoppers. (Extra pittige) kippenbout in kerrie was voortreffelijk, de rotirol eveneens. Vorige keer was iets vergeten, bezorger is geen en weer gereden om het alsnog te regelen. Dat is service. Kortom: Aanrader!
7 aug 2022 om 19:43 Het eten was top en het werd op tijd bezorgd. Ze waren het drinken vergeten maar in 10 minuten werd het toch nog bezorgd zonder dat we het hadden gemeld.
6 aug 2022 om 17:26 Heerlijk eten zoals altijd!!! Perfect gemaakt :)
5 aug 2022 om 9:10 Had ruim van tevoren besteld en het eten was precies op tijd, goed warm. Het belangrijkste het was weer superlekker de kipfilet roti! Wij zijn zeer enthousiast over alles.
4 aug 2022 om 2:52 Prima
3 aug 2022 om 6:07 Speciaal Roti besteld omdat deze hier heel goed is, Helaas hadden zij geen rotiplaten meer. Beetje jammer, meestal haal ik mijn roti met vers gemaakte platen elders, (wat net een stukje lekkerder is), voorraad dus geen probleem. Flauwe komkommer
2 aug 2022 om 20:41 Ruim binnen de tijd bezorgd. Ruime porties. Heerlijk gegeten.